​NEOSTRATA SKIN ACTIVE CELLULAR RESTORATION

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
NeoStrata Skin Active Cellular Restoration är en kraftfull nattkräm gjord för att återställa hudens viktigaste celler, återuppbygga hudens djupa matris och minska oxidativ skada för att ge hud som är fastare, mer upplyft och levande.

Cellular Restoration innehåller den kraftfulla SynerG Formulan 15.0 som har ett multimekaniskt tillvägagångssätt för att föryngra den cellulära funktionen samt stärka hudens underliggande struktur med kollagen och glykosaminoglykaner. Produkten innehåller också äpplestamcellextrakt som skyddar och förlänger livslängden på hudens egna stamceller, vilket fördröjer ålderseffekter.

Cellular Restoration innehåller även peptider som ökar kollagenet, vilket minskar uppkomsten av djupa rynkor.

Glykolsyra är kliniskt bevisad att öka produktionen av kollagen och glykosaminoglykaner. Detta gör att hudens fyllighet blir bättre genom att huden fylls på så att rynkor slätas ut inifrån ut. En kraftfull kombination av antioxidanterna maltobionsyra och glukonolakton stimulerar reparation av skador i de djupa hudlagren som är orsakade av kelerande skadliga oxidativa metaller. Maltobionsyra och glukonolakton neutraliserar även MMP-enzymer, för att förhindra nedbrytningen av kollagen.

Krämen innehåller dessutom druvkärneextrakt som är en polyfenol antioxidant som är känd för sina antiinflammatoriska egenskaper. Druvkärneextraktet arbetar ihop med superfruit-antioxidanten som är extrakt av granatäpple, blåbär och acai. Dessa ingredienser skyddar cellerna från att åldras av dagliga miljöfaktorer.

NeoStrata Skin Active Cellular Restoration är icke-komedogen och icke-aknegenisk.

Fördelar med NeoStrata Skin Active Cellular Restoration

Äpplestamcellextrakt fördröjer effekterna av åldrande
Peptider ökar kollagenmängden samt minskar uppkomsten av djupa rynkor
Glykolsyra ökar produktionen av kollagen, vilket ger en fylligare hy
Antioxidanterna maltobionsyra och glukonolakton hjälper till att reparera skador i de djupa hudlagren
Cindruvskärneextrakt och superfruit-antioxidant med extrakt av granatäpple, blåbär och acai skyddar mot cellernas åldrande

Användningsinstruktioner

Applicera efter rengöring på ansikte och hals efter rengöring och annan eventuell behandling.  Använd också solskydd dagligen eller undvik solexponering vid behandling med NeoStrata Skin Active Cellular Restoration eftersom produkten innehåller alfahydroxidsyra (AHA-syra). Undvik solen eller använd solskydd i upp till en vecka efter behandling med Cellular Restoration.

Storlek: 50 ml