NEOSTRATA ENLIGHTEN ULTRA BRIGHTENING CLEANSER

Ord. pris: 
399 kr
Pris:
298 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
101 kr (25%)
Antal:
Finns i lager
NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser är en krämig, skummande rengörare som tar bort olja och make-up och gör att huden blir frisk och fräsch. Med dess aktiva ingredienser gör denna produkt också att huden blir klarare, samt så minskar uppkomsten av mörka fläckar och pigmentering.

Huvudingredienser

Patenterad NeoGlucosamine ™ är ett aminosocker som försiktigt exfolierar mörka fläckar och ytliga celler som kan göra att huden känns fläckig och tråkig.
7 Alpina växtextrakt som innehåller Mallow Peppar & Cowslip Lemon Balm

Denna unika formula gör att huden blir ljusare och klarare.

Kliniska studier

I en klinisk studie som gjordes för att undersöka och utvärdera enlighten-seriens effekt på huden (hur huden blev ljusare och klarare) när den användes två gånger om dagen för normal och hyperpigmenterad hud hos en etniskt blandad testgrupp av kvinnor med ojämn ansiktspigmentering visades följande.

De uppnådde betydande förbättring i hudens jämnhet och hudton efter 4, 8 och 16 veckor.
De fick övergripande ljusare hudton.
Mörka fläckar ljusnade och bleknade

Den kliniska studien visade även att:

93% av kvinnorna såg förbättring i pigmentering på bara 4 veckor
Resultaten förbättrades ytterligare vid 8-16 veckors använding
80% av kvinnorna konstaterade att huden blev jämnare färgad, mindre flammig och hade finare klarhet efter användning av enlighten-serien.

Användningsinstruktioner

Applicera på våt hud och massera försiktig till ett lödder som täcker hela ansiktet. Skölj sedan med vatten. Använd två gånger om dagen. Solexponering bör begränsas under användningstiden och efter användning bör solskydd användas. Undvik solen varje dag när den står som högst.

Storlek

100 ml