iS CLINICAL Active Serum, 15 ml

Pris:
899 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Anti-Aging, Anti-Akne och pigmentutjämnande – ”Bestseller”
Fördelar:
Redukton av fina linjer och rynkor.
Jämnar ut pigmentering och kontrollerar akne.
Jämnar ut och mjukar upp hudens textur och verkar porsammandragande.
Ögonblickliga, kortsiktiga och långsiktiga resultat. En av de mest säljande produkterna från IS CLINICAL. Ger långsiktiga förbättringar i form av minskat antal fina linjer och rynkor, samt främjar jämn pigmentering och är utomordentlig till kontroll av akne. Läkare beskriver den som ”anmärkningsvärd”, ”otrolig”, och ”mirakulös”. Formeln ger i de flesta fall synliga resultat redan efter några dagar. Vi applicering kommer den ”Aktiva” verkan genast kännas som en sval, kylande känsla – som betyder att produkten tränger in i huden.

Hudtyp: Fungerar till alla hudtyper och alla åldrar och torkar inte ut huden, utan lämnar huden mjuk och fuktig. Denna produkt verkar utmärkt ensam eller tillsammans med andra hudvårsdprodukter. Lämpar sig bra till UV-skadad hud och förtidigt åldrad hud. Grov hud, akne, tilltäppta porer.

Användning: Droppa serumet direkt i ansiktet med hjälp av pipetten. Ca 3 droppar behövs. En droppe till pannan och en droppe på vardera kind. Sprid ut med svepande rörelser. Undvik applicering nära ögat. Irritation kan då förekomma. Lättare peeling (flagning) kan förekomma i början när man använder denna produkt men det försvinner efter ett par dagar.

Huvudingredienser: Glykolsyra, mjölksyra, salicylsyra, arbutin glykosid, kojicsyra och mentol.