​NEOSTRATA SKIN ACTIVE FIRMING COLLAGEN BOOSTER

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Förbättra och bevara det naturliga kollagenet i huden med hjälp av detta koncentrerade serum. NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster är särskilt framtagen för att maximera kollagenet för huden som blir slätare, stramare och fastare.

Firming Collagen Booster innehåller den avancerade SynerG 6.5 Formulan som omfattar tre kliniskt beprövade tekniker, alla har en unik åtgärd för att synergiskt rikta in sig på nytt och befintligt kollagen. Formulan innehåller Gardenia cellkultur-extrakt som bevarar den befintliga kollagenstrukturen genom att hämma MMP-enzymer som bryter ner kollagen. Detta rena, aktiva cellkultur-extrakt stimulerar också den nya kollagensyntesen.

NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster innehåller också aminosyror (vilka är de kemiska byggstenarna i kollagen) som arbetar tillsammans med Matrixyl 3000 peptider för att bygga kollagen.

Produkten innehåller även NeoGlucosamine som är ett kraftfullt skydd till hudens stödmatris. Friskt och starkare kollagen gör att huden känns fastare och får ett lyft. Linjer och rynkor slätas ut inifrån ut. Detta lätta serum komplementerar din vanliga hudvård och stärker hudens naturliga föryngringscykel.

Fördelar med NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster:

Gardenia cellkultur  bevarar den befintliga kollagenstruktur samt stimulerar nytt kollagen
Aminosyror och Matrixyl 3000 peptider bygger nytt kollagen
NeoGlucosamine förstärker den kollagenskyddande stödmatrisen

Användningsinstruktioner

Applicera försiktigt serumet på rengjort ansikte. Serumet kan appliceras jämnt över hela ansiktet och halsen eller endast på särskilda områden efter behov.

Massera försiktigt in eventuellt överskott av serumet i huden. Serumet kan kombineras med fuktighetskräm och solskydd.

Storlek: 30 ml