Läppar

Ofta förknippas läppar med ordet läppförstoring med filler. Inget kunde vara mer missvisade. Läppförstoring är oftast inte målet. Våra skickliga injicerare utbildas i att tänka på helheten. Oavsett läpparnas storlek måste de vara anpassade till resten av ansiktet, kroppen och din egen stil. Dina yttre attribut ska vara en förlängning av ditt inre. Vi vill  skapa harmoniska resultat och inte avbilder av kändisar med en enorm läppförstoring. Med våra behandlingar kan vi återskapa fuktförlust, volymförlust och en minskad definition.
Forma Vitas personal utbildas kontinuerligt och läppar är ett område som ständigt utvecklas. Senaste teknikerna med stor genomslagskraft är MD codes 8-punktslyft och XO-lips. Det är tekniker som bygger på en helhetsbild där vi under kanske två till tre besök bygger upp läpparnas grund, konturer och gör finjusteringar. Och i dessa begrepp används ibland flera olika sticktekniker. Ord som Russian lips m.fl är begrepp som använder redan vedertagna tekniker för sin marknadsföring och tillför inget nytt.

Hjärtformade läppar – HeartLipsTM
En av våra populära produkter är hjärtformade läppar eller HeartLipsTM. En teknik som innefattar en böljande underläpp med mittfåra och tydliga amorbågar. En kombination av tekniker som ger en hjärtformad läpp. Ofta åtgår lite mer filler än vanligt vid denna behandling.

Din egen läpp
Den vanligaste behandlingen är att bara förstärka den form som redan finns men att återställa volym och justera ev. ojämnheter.

Återfukta läpparna
Flera av våra fillers kan enbart återfukta torra läppar och ge en liten volymökning. Hör med oss vad som passar dig bäst.

Rökrynkor-Pussrynkor
Fina linjer ovanför munnen kan behandlas på flera sätt men det behövs nästan alltid en kombination av flera sätt men grunden är alltid fillers för bästa resultat.

Läppvolym
Den sista delen av behandlingen riktas mot volymförlust och här får du tillsammans med vår läkare diskutera förutsättningarna för hur du vill att dina läppar får det bästa utseendet.

Filtrum och amorbåge
Förutom läpparna har även linjerna ovanför en stor roll för hur utfyllnaden och läppen ansluter mot ansiktet. Om linjerna börjar försvinna kan läpparna bli lite ensamma och utseendemässigt blir det ingen harmoni.

Läpplinje
En definierad läpplinje ramar in och markerar läpparna. En del kan behöva markera läpplinjen som med tiden blir lite diffus. Med behandlingen förändras inte volymen speciellt mycket.

MD-Codes 8 punktslyft
Här jobbar vi i flera lager och punkter för att återskapa och skapa en harmonisk och naturlig läppform. 

XO-Lips En kombination av tre steg där vi arbetar med olika filler i varierande djup. Målet är naturligt formade läppar som uttrycker sensuella och kvinnliga former.

Lip-flip Med en låg dos av muskelavslappnande läkemedel kan delar av läppen öka sin synlighet och se större ut utan filler. 

 

Behandling Pris Beskrivning
Läppförstoring från 2 790 kr Filler 0,5 ml från 2 790 kr. Teosyal touch up 0,5 ml eller Juvederm Volift Retouch. 1 ml 3990 kr.
Läppförstoring soft enhancement/ lip flip från 1 500 kr Botulinumtoxin Vistabel® i läpplinje för att släta ut och diskret förstora det röda på läpparna.
Mungipor från 1 500 kr Filler från 2 790 kr (0,5ml) eller botulinumtoxin från
1 500 kr. Teosyal touch up 0,5 ml eller Juvederm Volift Retouch. Botulinumtoxin Vistabel®
Pussrynkor från 1 500 kr Filler från 2 790 kr (0,5ml) eller botulinumtoxin från
1 500 kr. Teosyal RHA1, Juvederm Volite eller Juvederm Volift Retouch 0,5 ml. Botulinumtoxin Vistabel®
Gummy smile från 1 500 kr Filler från 2 790 kr (0,5ml) eller botulinumtoxin från
1 500 kr. Teosyal touch up 0,5 ml eller Juvederm Volift Retouch.
Läppförstoring modell HeartLips™ från 4 995 kr Om du har rätt anatomiska förutsättningar och önskar lite mer fylliga läppar kan HeartLips vara en modell. Den är något mer avancerad och kräver lång erfarenhet och vidareutbildning. De behandlare som utför HeartLips är Anna T och Carl W. Oftast åtgår mellan 1-1,5 ml. Vanligast är Juvederm Volift, Teosyal Global Action, Teosyal RHA 1 och 2. I priset ingår den mängd som krävs för ett bra resultat, maximalt 1,5 ml.