Boka tid för en estetisk konsultation

En kortare konsultation som du bör boka innan du utför några behandlingar. Ofta behövs lite konkreta tips på plats för att du ska få det resultat som du önskar. Väldigt ofta blir det en helt annan behandling än vad kunden först tänkt.

Vid en MD Codes konsultation går våra mest erfarna injicerare igenom ansiktets förändringar och beskriver hur vi bäst kan hjälpa dig. Genom att utvärdera och göra en behandlingsplan får du veta en kostnad för att uppnå en mer komplett behandling än vid enstaka besök och småjusteringar. Ofta görs en långsiktig plan om ca 1 år och lämpar sig bäst för de som inte tänkt göra en kirurgisk behandling.

Behandling Pris Beskrivning
Konsultation botox & filler (30 min)    500 kr Vid denna konsultation gör vi en grundlig genomgång av förutsättningarna för en estetisk behandling.
Konsultation MD-Codes (30 min) 1 500 kr Vid en MD Codes konsultation går vi igenom ansiktets alla förändringar. Genom att utvärdera och göra en behandlingsplan får du veta kostnaden för att uppnå en mer komplett behandling än vid enstaka besök och småjusteringar. Vi gör en plan som lämpar sig bäst för de som inte tänkt göra en kirurgisk ansiktslyftning.