Tatueringsborttagning

Vi använder en av marknadens mest kraftfulla  Q-pulsade Nd-Yag, en Q switchad Nd:Yag laser från Eximia. Denna maskin representerar standarden för tatueringsborttagningsmaskiner med multipla våglängder att välja från. Eximias laser använder en extremt hög hastighet som åstadkommer nanosekund-pulser för att effektivisera processen och resulterar i mindre smärta och ökad säkerhet för kunden.

Medan många är nöjda med sina tatueringar är det fler och fler som  ångrar sin tatuering. Med åren åldras huden och solen bleker pigmenten i tatueringen. Till slut ser tatueringen kanske inte längre ser ut som den tidigare har gjort.
Med dagens teknik finns det nu möjlighet att bleka eller rent av ta bort tatueringar på ett skonsamt och effektivt sätt.  

Kraftfull tatueringsborttagning
Vår Nd-Yag tatueringsborttagning är en av marknadens bästa lasrar. Metoden är skonsam, kan skräddarsys och anpassas utifrån varje enskild patient och har väldigt goda slutresultat. Laserna kan även behandla pigmentfläckar.

Hur många behandlingar behövs?
Hur många behandlingar som behövs beror på faktorer så som storlek på tatueringen, hur väl din hud svarar på behandlingen (hudtyp), bläckets täthet eller kvalité, och hur tatueringen har skapats. Det krävs oftast fler än en behandling för att ta bort en tatuering och ibland kan det vara svårt att ta bort en tatuering helt utan spår av den. Vissa skuggor kan ibland finnas kvar. Du bör inte vara solbränd eller ha använt brun-utan-sol innan behandlingen.

Hur går behandlingen till?
Borttagning av tatuering med utförs av specialutbildad personal i samarbete med våra läkare. Allt för att ge dig en så säker behandling som möjligt.
Innan behandlingen kommer du på en gratis konsultation. Då genomförs en noggrann bedömning av din tatuering, där du får möjlighet att ställa de frågor och funderingar du har. Under konsultationen gör vi även ett test på ett mindre område av tatueringen för att se hur din hud reagerar på behandlingen.
Själva behandlingen sker med laserljus som omvandlas till värmeenergi som spränger sönder bläckpartiklarna i småbitar. Kroppen tar sedan hand om bläckpartiklarna och transporterar bort dessa ur kroppen. Det bör därför gå ca 6-8 veckor mellan behandlingarna.

Efter behandling
Efter behandlingen kan området vara irriterat, svullet och rodnat.
Återfuktning är viktigt. Smörj därför in det behandlade området 1 ggr/ dag på kvällen eftersom läkningsprocessen är som bäst på nätterna. Ingen solning rekommenderas på minst 2-3 veckor.

Vad kostar det att ta bort en tatuering?
Kostnaden för att ta bort en tatuering beror b.la. på hur stor tatueringen är, vilka färger tatueringen består av och hur många behandlingar som behövs.

Garanti
Vårt varumärke med prisvärda behandlingar gör att vi alltid håller vad vi lovar. Du har därför en garanti som kund och kan därför känna dig säker på att kostnaden inte kommer att dra iväg.
För de allra flest brukar det räcka med 6-8 behandlingar (eller färre). Men ca 15% visar sig ta längre tid än beräknat pga bläckets komposition eller att ens kropp har svårt att ta hand om det. Vi har därför prisgaranti att om det visar sig ta mer än 10 behandlingar så sänks priset på resterande behandlingar med 50%.