prp, ACP injektioner

PRP eller ACP är olika namn på samma typ av produkter från din egen plasma. Revolutionerande produkt som fått stor uppmärksamhet världen över. Genom att injicera blodplättsrik blodplasma i huden så förser man kroppen och behandlingsområdet med tillväxtfaktorer som kan förbättra slapp hud, håravfall, dålig hudkvalité och mycket mer. PRP/ACP är en av de mest naturliga produkterna man kan använda eftersom att det endast är kroppens egna material och risken för avstötning eller allergiska reaktioner är minimala. PRP går utmärkt att kombineras med HA – fillers som Juverderm, Restylane, Filorga m.fl.

Så kallad PRP/ACP-behandling med koncentrat av tillväxthormoner från det egna blodet har nu framgångsrikt börjat användas för att öka hårväxten och förfina läkningen vid hårtransplantationer.  

Hårdensitet och hårkvalitet
En PRP/ACP injektion i hårbotten stimulerar celler vid basen av håret, hårsäckarna och den omgivande mikrocirkulationen. Vitalitet, färg och ljusstyrka på ditt hår förbättras, deras förlust är långsammare och i en andra fas, är deras tillväxt aktiverad. Som gödsel för hud och hår.