Forma kropp

Venus Legacy är en icke-invasiv behandling som kombinerar Radiofrekvens (RF) med magnetiska pulser i en teknologi som heter (MP)2. Denna unika kombination kan behandla huden djupt och säkert med optimala resultat. Behandlingarna är effektiva mot fettansamlingar, celluliter, slapp hud och rynkor.  

Venus Legacy behandlar:
1. Slapp hud
2. Celluliter
3. Fettansamlingar
4. Rynkor
 
Hur går behandlingen till?
Terapeuten börjar med att applicera en behandlingsgel på det utvalda behandlingsområdet. Denna gel hjälper applikatorn att lättare glida på hudens yta. Terapeuten väljer ut rätt storlek på applikatorn och börjar sedan att behandla huden. Många patienter upplever Venus Legacy behandlingen som mycket avslappnande.

Venus Legacy är en smärtfri behandling utan återhämtningstid. Det är en riskfri behandling som inte skadar huden. Venus Legacy passar både kvinnor och män och är säker för alla hudtyper. Venus Legacy är en perfekt behandling för dig som vill bli av med slapp hud utan att behöva genomgå plastikkirurgi.

Kroppsskulptering uppnås med Venus Legacy när temperaturen i huden ökar och kroppen släpper ut stresshormonerna andrenalin och noradrenalin. Dessa hormoner passerar genom blodomloppet och fastnar på specifika receptorer på fettcellernas membran i hypodermis (hudens djupaste lager). Stresshormonerna aktiverar ett specifikt hormon som är ämnat för att bryta ner triglycerider i fettcellerna. Efter denna process är fettcellerna mindre vilket ger ett jämnare och mer skulpterat utseende.

I detta klipp från det Amerikanska programmet “The Doctors” utför plastikkirurgen Dr. Andrew Ordon en Venus Freeze behandling på Jennifer, som är en före detta baddräktsmodell, som prövat det mesta för att bli av med några extra kilon efter en graviditet. Efter endast några behandlingar får hon enastående resultat.

Mer information om teknologin bakom Venus Legacy