FORMA VITA har flera olika behandlingsmetoder för Dig som önskar bli av med fett, celluliter och/eller önskar strama upp slapp hud. FORMA VITA ligger i framkant inom teknik.
Nyhet!  Fettsugning med Vibrasat® och Liposat®. Skonsam fettsugning med hög precision.  Boka här >>>

Kroppsskulptering

Viktökning, graviditet eller ålder kan förändra våra kroppar. Hos Formavita kan du reducera fett, celluliter på låren eller minska lös hud på armarna, på så sätt förbättras din kroppsform. Vi erbjuder de mest avancerade och effektiva behandlingar för kroppsskulptering utan kirurgiska ingrepp. Vi gör nu även minimalinvasiva ingrepp med VAL (vibrations assisterad liposuction).  För konsultation kontakta oss gärna.

fettreduktion och huduppstramning

Venus Legacy behandlar slapp hud, celluliter, fettansamlingar och rynkor som exmpelvis på lår, mage och höfter. Läs mer om Venus Legacy här

strechmarks huduppstramning

Venus Viva är en icke invasiv men effektiv behandling som stimulerar fibroblasterna i huden att göra nytt kollagen och som samtidigt tightar upp existerande kollagenfibrer, stramar upp huden, minskar slapphet och förbättrar texturen.
Denna behandling passar utmärkt till rumpa, mage, och armar.
Läs mer om hur Venus Viva här

Reducera fett med värme/laser

Laserlipolys är en effektiv lösning för fettborttagning och passar där man vill komma åt fett på djupet. Den här behandlingen både förstör fettceller, ger huduppstramning av huden och stimulerar kollagenbildning. 
Läs mer om Laserlipolys här

frys fett

CoolContour passar perfekt för mage, kärlekshandtag, in-eller utsida lår, knä, rygg, överarmar, rumpan eller ridbyxlår. Precis som vid en kirurgisk fettsugning är resultatet permanent. Med CoolContour dör fettcellerna i behandlingsområdet som kyls. Resultatet blir att fettcellerna dör en naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas alls. Mer om CoolContour här

fettborttagning med injektion

Belkyra® är en perfekt behandling för dig som vill ta bort överskott av fett under haka, i nacke, kärlekshandtag, fettkuddar på mage och in- och utsida lår.
Läs mer om hur man smälter fett med lipolys

vibrationsstyrd fettsugning

Vibrasat och liposat. Vbrationsstödd fettsugning är det moderna sättet att kirurgiskt avlägsna fett permanent. Sugkanylen förflyttas axiellt i ett snabbt vibrationsmönster.
Detta i kombination med sugningen ger ett mikroskopiskt och försiktigt sätt att avlägna fettcellerna jämfört med tradtionell fettsugning. Mindre kraft och ansträngning krävs för att flytta kanylen. Läkaren kan således  arbeta med högre precision.