Erbjudanden

Läs nyhetsbrevet

PROFHILO

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016!
Bio-remodeling är en revolutionerande och innovativ föryngrande strategi för estetiska behandlingar, som attackerar direkt slappheten i huden.

PROFHILO integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. Perfekt för att behandla ansikte, hals, dekoltage, händer, armar. Områden där du upplever en minskad elasticitet i huden. Den åtstramande verkan är ett resultat av hög molekylvikt av hyaluronsyra som neutraliserar slappheten i huden och ger ett lyft. Den patenterade tekniken för PROFHILO® återskapar förlorad vävnad, detta är något som filler eller Skinbooster inte kan göra. Du behöver 2 behandlingar med 4 veckors intervall för optimala resultat. Återhämtningstiden är minimal.

Profhilo - ansikte eller hals 3250 kr

2 ml vid ett tillfälle (Om man har gjort kuren sedan tidigare, då man vill lägga till en gång till)

Erbjudande. Profhilo - ansikte eller hals 4990 kr

(6490 kr ordinarie) 2 ml vid två tillfällen med 4 veckors mellanrum

Profhilo - ansikte & hals 9590 kr

(12980 kr) 4 ml vid två tillfällen med 4 veckors mellanrum

Hudspecial

Vi erbjuder en fantastisk kombinationsbehandling av kemisk peeling och microneedling som jobbar optimalt med fukt och lyster, korrigerar ärr och stimulerar till nyproduktion av ditt naturliga kollagen.

Erbjudande 2100:- Ordinarie pris 2690:- (Boka "Erbj. microneedling extra".)

Om du är intresserad av att vårda din hud och ge den mer lyster, jämnare hudton och mindre orenheter kan du göra en Milk Peel för 1100:- (ordinarie pris 1700:-). Kombinationen av glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra ger peelingen sina fantastiska egenskaper, som även kan öka effekten av microneedling, fillers och botox. Våra auktoriserade hudterapeuter Nina och Linda utför bägge dessa behandlingar i såväl Sjöstaden som på Blekingegatan. Boka Boka "Erbj. milkpeel". Gäller 31/3-1/5.

Coolsculpting

Eftersom vi just nu inte kan hålla några CoolEvents på kliniken erbjuder vi fria konsultationer och 20% rabatt på ordinarie pris, (kan inte kombineras med vår rabattstege), tom 29/5. Vår duktiga auktoriserade hudterapeut Nina är även utbildad diplomerad Coolsculptingspecialist och hjälper dig mer än gärna vid frågor kring Coolsculpting, ni når henne på nummer 073-334 59 90. Vid bokning uppger du "Erbjudande 20%". Nina arbetar både på Forma Vita i Sjöstaden och på Blekingegatan samt åt Forma Vita Bodysculpting på Maria Prästgårdsg 29. Med tanke på rådande situation är vi extra noga med hygien och städning. När du kommer på en Coolsculptingbehandling är det du och din behandlare på plats i lokalen. Är du själv frisk och kry är du varmt välkommen på behandling i en lugn och avskild miljö.

Filler

Denna månad har vi erbjudande på utfyllnad av läppar. Du kanske aldrig fixat läpparna förut men är sugen på att testa eller så kanske du är en trogen läppkund? Hos våra sjuksköterskor Suzan och Fanny får man nämligen 500:- rabatt på sin läppbehandling i april månad, så passa på! Boka "Erbj. läppar".

Slät och fin: 3 för 2 eller 2 för 1

Erbjudandet 2 för 1 gäller om du väljer två områden att behandla och får det billigaste på köpet (högsta kostnad blir 2790:-). Erbjudandet 3 för 2 kostar oavsett områden 3990:- men du får välja 3 områden och betalar endast för två (ord. Pris 4990:-). De ovannämnda behandlingsområdena är de som det går att välja mellan. Erbjudandet gäller hos våra legitimerade sjuksköterskor Fanny och Suzan.

Gäller ej platysma, medicinsk botox eller bruxism.
Boka "Erbj botox 2 för 1 el 3 för 2". 

Stockholm Södermalm

Vår andra klinik i Stockholm finns centralt vid Skanstull på Blekingegatan 25. Här finns det mesta och även mottagning för laser av hudförändringar och laserslipning.

08-518 30 600
kontakt@formavita.se

 

 

Stockholm Hammarby Sjöstad

I Sjöstaden finns vi på Hammarby alle 83 med frisörsalongen Paul Mitchell. Här kan vi erbjuda det mesta inom hudvård, injektioner och PRP för hårförbättring.

08-518 30 600
kontakt@formavita.se

 

 

Forma Vita Bodysculpting

Vår klinik för Coolsculpting finns på Maria Prästgårdsgata 29 i Stockholm. Behandlingen är för dig som har lokala fettansamlingar som inte försvinner oavsett bra kost och träning.

073-334 59 90
info@bodysculpting.se

 

 

Dalarna

I Dalarnas hjärta, på Ã�sgatan 91 i Falun slår vi nu upp portarna. Här finns avancerad hudvård, injektioner och inte minst en skicklig frisör som gör allt inom hårvård.

0729-07 20 00
dalarna@formavita.se

 

 

Gävle

Mitt i Gävle på Norra Stapeltorgsgatan 11 finns nu en Forma Vita filial. Här arbetar vår skickliga sjuksköterska Suzan Geriez.

0736- 18 83 20
gavle@formavita.se