Fire and Ice 

Vad är en fire and ice behandling? 
Jag skulle helt klart säga att det här är en pretty peel eftersom det är ingen downtime och inget som behöver tas i beaktning efter den här behandlingen. Den kallas för röda mattan peelingen eftersom att du ska kunna gå till festen direkt efter. En lugn men väldigt kraftfull peeling. Hjälper till med pigmentering, cellförnyelse, mikrocirkulation och tar bort de döda hudcellerna som ligger på huden som gör att man ser glåmig och matt ut. Behandlingen tar 45 till 60 min. 


Hur går behandlingen till? 
Det startas med en hudkonsultation och hudanalys. Först rengörs huden med en rengöring från Is Clinical (HÄR) 
Efter det så appliceras peelingen och den första tanken som kom till mig var att det luktar som julafton och man kan nästan ta på alla julminnen i form av storbak och presentinslagning. Jag känner strax efter det en pirrande och varm känsla som snart täcker hela ansiktet i takt med att hon applicerar masken. Jag är redan där helt såld och kär för jag föredrar alltid produkter och behandlingar som känns och man kan nästan se att alla döda hudceller försvinner och huden blir som på nytt igen. När peelingen tvättas av och blandas med vatten så blir pirrandet och stickningarna ännu mer intensiva som när man legat i solen för länge och man längtar efter något kylande, vilket kommer strax. Nu är det dags för ismasken. Det var så skönt att få något kylande efter en varm och kraftfull peeling. Det är väldigt bra kontraster mellan det varma och kalla för cellförnyelsen och cirkulationen. Man känner hur masken mjukgör, lugnar och verkligen plumpar upp huden med all fukt precis som om hyn skulle dricka flera glas vatten. Hela behandlingen avslutas med serum och krämer som hjälper till med lystern. 

Hur ofta kan man gå? 
Vissa kan komma varannan vecka medans andra kan komma mer sällan. 

Resultat 
Jag gick därifrån och kände mig och såg ut som en ny människa, jag hade sån lyster och såg ut som jag hade haft världens bästa nattsömn även fast jag inte hade haft det. Kände verkligen att jag stråla och gick med ett helt annat självförtroende genom staden som jag har att tacka Fire and Ice för. Nu flera dagar efter ser jag fortfarande lika fräsch och strålande ut vilket jag är så glad för. Skulle säga att det ser ut som man har ett retuscherande ansiktsfilter på för att man ser så jämn ut i huden. Underbart! 
Boka tid via hemsidan. 

Emelie Rengart

Kommentera gärna: